Paco er nu kåret i ECHA, i Barokpinto,

Præmiehingsten Paco

Paco er nu kåret som barokpinto i ECHA, i Vejen den 30/3-2008.

Han fik følgende karakterer:

Type    Bygning    Korrekthed  Gangarter   Helhedsíndtryk

   8,5           8                       8                         8                                8

Samlet point sum 40,5   Gennemsnit 8,1

Det må siges at være rigtig flot. Vi er stolte af vores Paco

Dommerens udtalelse :

En dejlig hingst med et rigtig godt udtryk. Meget elegant at se på.
Godt hingsteudtryk. Rigtig god bygning, med god velansat hals, med god bredde. Godt kryds, gode tørre lemmer, god forpart.
En lidt lettere type barokpinto, som nok skal bruges til de lidt mere "tunge" hopper, for at bevare baroktypen.  Velgående, med gode gangarter, Skridt: God, trav: Middel (lidt mere knæløft ønskes)
Galop: God.
En rigtig dejlig type hingst, der er meget elegant og køn at se på.

Paco er præmiehingst da han fik over 40 point..

Uanset hvor højt de satte springene, tog Paco det bare i stiv arm. Jo højere springet blev sat op, jo mere fart lagde han til mod springet. Så han forcerede alle springene rigtig fint. (måske med lidt for meget fart på den ene gang). 
Men selv om han den ene gang nærmest landede ovenpå springet, ja så løb han bare ned i den anden ende og tog det hele én gang til. Det er da bare flot.

Vi er rigtig stolte af ham, og vi kunne fornemme, at der var mange der synes han er rigtig smuk, og flot.

Og han blev jo altså også bare præsenteret på den bedste måde af Steen fra Bremmerholm Hestecenter.dk Vi er bare 200% tilfredse med det resultat de fik ud af det. Man kunne tydeligt se hvem der var trænet og hvem der ikke er trænet.

Paco har fået godt med muskler og er i topform.

Paco var i superform, og var bare topshinet, og det var med til at han tog sig så godt ud som han gjorde, ingen tvivl om det.
 
Så vi kan kun takke Søren og Susanne for den måde de har trænet ham på, og til Steen (deres søn, som til daglig bor og rider i USA ) skal der lyde et pænt tak for den måde han fik ham fremvist på. Han var bare super til det.

Du kan se flere billeder herunder, og på siden med :  billeder kåring  vil der være flere billeder af Paco fra kåringen, der er også lidt  billeder af nogle af de andre hingste.