Goddag og velkommen til vores hjemmeside som omhandler vores
Barokpinto hingst Se evt. også vores hjemmeside www.frieser4u.dk

Lutte og Paco til stævne

NYHED - Paco er nu kastreret, da hans rytter Christina gerne vil ud at starte jagter, og flere stævner. Og da det besværliggør ridningen må man prioritere hvad der er vigtigst, så vi har derfor valgt denne beslutning.

Stormarksgaards Paco

27-2-2010 her sidder jeg i USA Californien og "hygger mig" og selvfølgelig blir Aukje syg, med tarmslyng, hun er nu indlagt på Landbohøjskolen og er under observation, da de ikke er meget for at operere hende pga. hendes vægt, størrelse og narkosen. Der er stor risiko for at hun dør, og jeg kan ingenting gøre ved det, sidder bare her og afventer svar , og er klar til at rejse hjem akut. Aukje er mit et og alt - jeg elsker den hest.

Det er nat herovre og Lars har ringet og sagt at nu er de nødt til at operere Aukje da hendes tilstand er forværret. Jeg kontakter dyrlægen der skal operere hende og siger at uanset hvad det koster skal han bare sørge for at hun overlever dette her, han skal sørge for at hun kommer sig, og gøre alt for at det går ok med hende. For Aukje er min pige og mit et og alt, hun er guld værd for mig, og hun har fungeret som min terapi når jeg har smerter i nakken. Så hun skal bare overleve.

De har opereret Aukje - det tog 2,5 time. Operationen er gået godt, hun har det ok. 
De har lagt nåle, og dræn i hende for at kunne tage gassen af hende hvis det blusser op igen, nu skal jeg hjem hurtigst muligt til min lille hest. Det er næsten ik til at bære at sidde helt herovre.Rækker tunge

Nu er Aukjes tilstand pludselig forværret, hun har en gæringskolik og nu tarmslyng. Desværre så meget, at de er nødt til at aflive hende, de kan ikke operere hende igen, (det kan man på nogen) det vil hun ikke overleve. Hun har så mange smerter at de ikke kan holde hende oprejst, min stakkels lille hest. Ik Aukje, bare ik Aukje.

Aukje har nu fået fred. Min lille hest, jeg holdt så meget af hende, hun var mit et og alt. Og jeg ville gøre hvad som helst for at få hende tilbage.GræderGræderGræderTrist

Hun er blevet obduceret for at finde ud af hvad der skete, det var gæringskolik/tarmslyng, og selv om de havde lagt nåle ind under operationen for at kunne lukke gassen af hende blev det bare værre og værre.

Vi har fået ny hund, en Chihuahua, Diva hedder hun, hun er rigtig kær og meget lille. hun vejer kun 1,8 kg. Hun elsker at rende med rundt ude i stalden, og hun skælder killingerne ud fordi de ikke gider lege med hende. Til foråret 2010 skal Diva parres så vi kan få en hvalp vi skal beholde, for hun er bare sååå sød. I kan se hende under "hvem er vi" under Chihuahua

14/3 Dancer er nu bedækket med Paco første brunst

14/3 Paco har haft sin første hoppe til bedækning, desværre gik hun ud af brunsten, så efter 1 uge hvor hun bare afviste og afviste, blev hun taget hjem, men kommer igen den 1/4 til en ny omgang bedækning, så håber vi hun er klar der.
 
11/2-2009 - en hver hestejers mareridt kom til os igår, da jeg ved morgenfodringen kl 05.30 opdagede at Dancer havde kastet føllet hun ventede, et fint hoppeføl sort m/ en * - ævæv, hun tager det dog pænt og roligt. Her har man gået og ventet i 9 mdr og så sker det her, ej hvor er det træls, man blir sgu ked af det.

Hun er nu blevet skyllet godt igennem, og skal skylles igen imorgen, og så skal hun have antibiotika. Vi må på den igen til marts /april når hun kommer i brunst igen. Æv hvor er det surt. mest fordi Dancer laver kanon føl og er en god moder, men det er jo i vores øjne også synd for hoppen, som ikke lader til at mærke sig med det.


Paco har allerede nu fået bestilling på min. 3 hopper til bedækning i 2009, og 2 er på vej, det glæder vi os til.

Vi har nu lejet to bokse ud, igen, så der er nu kun én tilbage.

Vi træner Paco hver dag så han kan være klar til kåring i barokpintofoeningen. Han er enormt medgørlig, og meget samarbejdsvillig. Han vil gerne det der med at lave noget, så det tegner godt.

Paco er en utrolig nem hest - han er altid glad, samarbejdsvillig, i godt humør,  lidt fræk. Og så har han et rigtig godt hoved, han er meget lærenem.VI GØR OPMÆRKSOM PÅ, AT DET IKKE ER TILLADT AT BRUGE VORE BILLEDER HOS ANDRE /PÅ ANDRE HJEMMESIDER. RESPEKTER VENLIGST DETTE - TAK

Her kan i se hvor vi bor, tryk på linket, og tryk så på arial eller hyvrid, så kan man zoome lidt ind - det e dog ikke helt opdateret, da vores nye stald mangler. Man kan downloade 3D, så man kan se det i 3D format, prøv det.

http://www.semithus.dk/c1d320b8-d4ae-47e2-8ca2-e7c3f6cce540

Lutte og Paco træner hjemme

Skiltet fra ECHA npå at han er kåret

Lutte og Paco St. Hestedag 2011

Paco til stævne

Paco Sty Hestedag 2011

Stævne

Uhh hvor jeg nyder dette her, masser af damer

Smukke fyr

Paco

Paco stævne i Frederikssund